Assortiment

Santini's, de nieuwe impuls voor de chrysantenmarkt

De santini is een chrysant die een geheel nieuwe doelgroep aanspreekt. Speels, kleurrijk en vrolijk. Het is een chrysanttype met een opvallende bloeiwijze. De vele kleine bloemetjes geven de Santini een heel apart karakter. Herkenbaar als chrysant en toch vernieuwend. Daarom doet de Santini het niet alleen goed in boeketten, maar is het ook een ideale bloem voor een fraai santinboeket.

Santini's zijn er in tal van kleuren en variëteiten. Bij van Schie zijn we gespecialiseerd in het topassortiment santini's. Denk hierbij aan soorten als Maverick en Doria. Soorten waarvan jaarrond de kwaliteit van een hoog niveau is. 

Manieren van verkoop

Geïntereseerd in onze bloemen? Je kunt ze via meerdere kanalen verkrijgen. Telefonisch (06-54353773) en via de email (info@schie-chrysant.nl). Uiteraard staan ze ook elke werkdag op de klok in Naaldwijk, Rijnsburg en Aalsmeer. Ook via Floriday kun je onze bloemen bestellen. Op floriday kunt u heel eenvoudig zien wat de voorraad van ons is en welke prijs erbij hoort. Hiermee kunt u uw eigen order samenstellen. De laatste optie is via social media. Wij zijn actief op Instagram, Facebook en twitter. Stuur gerust een berichtje.

Uniforme aanvoer door weging per bos

Bij Richard van Schie wordt bos voor bos gewogen tijdens het verpakkingsproces. Daardoor is de optimale uniformiteit van partijen gewaarborgd. Zo kunnen partijen op gewicht worden geveild. Elke hoes is voorzien van een sticker, met ook een versheidscode erop vermeld. De herkomst en versheid van partijen kan daardoor eenvoudig worden vastgesteld.

Ons assortiment:

Country

Country: Al jarenlang een van de betrouwbaarste santini's. 

Bekend om zijn mooie contrast en goed gevulde tak. 

Country eindresultaat

Country lime

Het broertje van de groene Country. Country lime staat bekend om het mooie contrast en een goed gevulde tak met een mooi gewicht. Specificaties zijn het zelfde als de groene Country.

 

Country Lime-6

Ferry

Ferry is een bekende naam in de santiniwereld. 

Ferry is een zeer betrouwbare santini, jaarrond topkwaliteit. Dit witte bolletje is echt een eyecather in je boeket!

ferry

Maverick Sunny

Met de Maverick Sunny zijn we weer een nieuwe familie gestart in Santiniland. 

De scherpe kleurstelling van okergeel met een frisgroen hart maakt deze santini tot een frisse verschijning 

Maverick Sunny-3

Maverick White

De maverick white is terug! En nu sterker dan ooit. Met alle goede specificaties van de Maverick is dit een prachtige toevoeging aan ons assortiment. 

Maverick white NIEUW

Mix Pompon gemengd

Unieke santinimix van Kwekerij van Schie! inclusief Santini Country, Country lime, Maverick Sunny, Doria (of Jinda) en Doria Pink.

Pompon Mix jinda

Mix Pompon green gemengd

Groen witte mix met Country, Country Lime en Ferry

Pompon Mix green

Doria Mix

Een unieke samenstelling van 5 kleuren Doria in 1 bundel! Inclusief: Doria Salom, Cream, Pink, Orange en Paars. 

Doria Mix-1

Doria

Doria is een mooie paarse bloem. Doria heeft het hele jaar door een goed en stevig gewicht. De bloem vult erg mooi in een boeket.

doria-3

Doria pink

Doria pink is evenals Doria een mooije vullende bloem met een stevige tak. Deze verse van 'Doria' heeft altijd een goed gewicht.

 

doria pink-1

Doria Orange

Een nieuwe toevoeging aan het Doria assortiment bij Santinikwekerij van Schie. Doria Orange!

De Doria Orange heeft dezelfde kenmerken als de Doria en de Doria Pink. Dit betekend een top bloem!

doria orange-2

Doria Cream

Sinds begin 2021 in het assortiment van Santinikwekerij Richard van Schie: Doria Cream!

 

 

 

Doria Cream-1

Doria Salmon

Sinds begin van 2021 aan het assortiment van Santinikwekrij Richard van Schie toegevoegd: Doria Salmon

Doria Salmon-1

ROSSI White

ROSSI is al jarenlang een goed bekende in santini land. Wij hebben ROSSI nu ook toegevoegd aan ons assortiment. Wij specialiseren ons op de kleuren roze en wit.

rossi white

Rossi Pink

Santini Rossi. Bijzonder sterk en toch ook lieflijk.

 

 

Rossi pink-1

Jinda

Jinda is een prachtige rood/paarse bloem met een stevige donkergroene tak. Jinda heeft naast zijn unieke kleur ook een verbluffend vaasleven. Jinda is vanaf week 15 (2020) met 15.000 takken beschikbaar.

jinda-3