Assortiment

Santini's, de nieuwe impuls voor de chrysantenmarkt

De santini is een chrysant die een geheel nieuwe doelgroep aanspreekt. Speels, kleurrijk en vrolijk. Het is een chrysanttype met een opvallende bloeiwijze. De vele kleine bloemetjes geven de Santini een heel apart karakter. Herkenbaar als chrysant en toch vernieuwend. Daarom doet de Santini het niet alleen goed in boeketten, maar is het ook een ideale bloem voor een fraai santinboeket.

Santini's zijn er in tal van kleuren en variëteiten. Richard van Schie teelt er vijf: Country, Rossi, Maverick, Doria en de Jinda.

Manieren van verkoop

Geïntereseerd in onze bloemen? Je kunt ze via meerdere kanalen verkrijgen. Telefonisch (06-54353773) en via de email (info@schie-chrysant.nl). Uiteraard staan ze ook elke werkdag op de klok in Naaldwijk, Rijnsburg en Aalsmeer. Ook via Floriday kun je onze bloemen bestellen. Op floriday kunt u heel eenvoudig zien wat de voorraad van ons is en welke prijs erbij hoort. Hiermee kunt u uw eigen order samenstellen. De laatste optie is via social media. Wij zijn actief op Instagram, Facebook en twitter. Stuur gerust een berichtje.

 

Ook op aanvraag telen

Wel geïnteresseerd in santini's, maar toevallig niet van de variëteiten die we als vaste rassen in het plantschema hebben opgenomen? Dan bestaat ook de mogelijkheid om klantspecifiek te telen. Op aanvraag kan elk ras in het plantschema worden opgenomen. Informeer vrijblijvend naar de voordelen. 

 

Uniforme aanvoer door weging per bos

Bij Richard van Schie wordt bos voor bos gewogen tijdens het verpakkingsproces. Daardoor is de optimale uniformiteit van partijen gewaarborgd. Zo kunnen partijen op gewicht worden geveild. Elke hoes is voorzien van een sticker, met ook een versheidscode erop vermeld. De herkomst en versheid van partijen kan daardoor eenvoudig worden vastgesteld.

Ons assortiment:

Country

Voordelen Country:

  • mooie stevige knop
  • geen bloemrui
  • betrouwbaar in teelt
  • jaarrond goed van gewicht
  • jaarrond sterke, groene kleur
Country eindresultaat

Country lime

Sinds dit jaar zit ook County lime in het assortiment. Het broertje van de groene Country. Country lime staat bekend om het mooie contrast en een goed gevulde tak met een mooi gewicht. Specificaties zijn het zelfde als de groene Country.

 

Country Lime-6

Mix Pompon gemengd

Unieke santinimix van Kwekerij van Schie! inclusief Santini Country, Country lime, Maverick Sunny, Doria (of Jinda) en Doria Pink.

Pompon Mix jinda

Mix Pompon green gemengd

Groen witte mix met Country, Country Lime en Ferry

 

 

Pompon Mix green

Doria

Doria is een mooie paarse bloem. Doria heeft het hele jaar door een goed en stevig gewicht. De bloem vult erg mooi in een boeket.

doria-3

Doria pink

Doria pink is evenals Doria een mooije vullende bloem met een stevige tak. Deze verse van 'Doria' heeft altijd een goed gewicht.

 

doria pink-1

Doria Orange

Een nieuwe toevoeging aan het Doria assortiment bij Santinikwekerij van Schie. Doria Orange!

De Doria Orange heeft dezelfde kenmerken als de Doria en de Doria Pink. Dit betekend een top bloem!

doria orange-2

Doria Cream

Sinds begin 2021 in het assortiment van Santinikwekerij Richard van Schie: Doria Cream!

 

 

 

Doria Cream-1

Doria Salmon

Sinds begin van 2021 aan het assortiment van Santinikwekrij Richard van Schie toegevoegd: Doria Salmon

Doria Salmon-1

ROSSI White

ROSSI is al jarenlang een goed bekende in santini land. Wij hebben ROSSI nu ook toegevoegd aan ons assortiment. Wij specialiseren ons op de kleuren geel en wit.

rossi white

Rossi Sunny

 ROSSI is al jarenlang een bekende in santini land. Wij hebben ROSSI nu ook toegevoegd aan ons assortiment. Wij specialiseren ons op de kleuren geel en wit.

rossi sunny-3

Maverick Sunny

Maverick Sunny

  • goed vaasleven / lang houdbaar
  • goed takgewicht
  • sterke gele spray met mooi groen hart
  • goed transporteerbaar
Maverick Sunny-3

Jinda

Jinda is een prachtige rood/paarse bloem met een stevige donkergroene tak. Jinda heeft naast zijn unieke kleur ook een verbluffend vaasleven. Jinda is vanaf week 15 (2020) met 15.000 takken beschikbaar.

jinda-3

Contact

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Adres

Vlietlaan 14b
2671 ND Naaldwijk

Telefoonnummer

Peet: 06 - 10 19 35 22
Jack: 06 - 13 41 26 76

E-mail
info@kzflowers.nl

Website

www.kzflowers.nl