Assortiment

Santini's, de nieuwe impuls voor de chrysantenmarkt

De santini is een chrysant die een geheel nieuwe doelgroep aanspreekt. Speels, kleurrijk en vrolijk. Het is een chrysanttype met een opvallende bloeiwijze. De vele kleine bloemetjes geven de Santini een heel apart karakter. Herkenbaar als chrysant en toch vernieuwend. Daarom doet de Santini het niet alleen goed in boeketten, maar is het ook een ideale bloem voor een fraai santinboeket.

Santini's zijn er in tal van kleuren en variëteiten. Richard van Schie teelt er drie: Country, Adora en Ferry.

 

Ook op aanvraag telen

Wel geïnteresseerd in santini's, maar toevallig niet van de variëteiten die we als vaste rassen in het plantschema hebben opgenomen? Dan bestaat ook de mogelijkheid om klantspecifiek te telen. Op aanvraag kan elk ras in het plantschema worden opgenomen. Informeer vrijblijvend naar de voordelen.

 

Uniforme aanvoer door weging per bos

Bij Richard van Schie wordt bos voor bos gewogen tijdens het verpakkingsproces. Daardoor is de optimale uniformiteit van partijen gewaarborgd. Zo kunnen partijen op gewicht worden geveild. Elke hoes is voorzien van een sticker, met ook een versheidscode erop vermeld. De herkomst en versheid van partijen kan daardoor eenvoudig worden vastgesteld.

Ons assortiment:

Country

Bijzonder stevige chrysant met sterke groene kleur en jaarrond goed van gewicht.

Coutry website

Mix Exclusive

Mix exclusive

nieuwitem mix emmer

Doria

Doria is een mooie paarse bloem. Doria heeft het hele jaar door een goed en stevig gewicht. De bloem vult erg mooi in een boeket

Doria-santini-roze-chrysant-bloem

Doria pink

Doria pink is evenals Doria een mooije vullende bloem met een stevige tak. Deze verse van 'Doria' heeft altijd een goed gewicht.

Doria-Pink-santini-roze-crysant-tak

Country lime

Sinds enkele maanden zit ook County lime in het assortiment. Nu nog even alleen te bestellen via directe levering , we hopen zo snel mogelijk ook via de klok te leveren. Country lime staat bekend om het mooie contrast en een goed gevulde tak met een mooi gewicht. 

20180806_country lime-1

ROSSI


ROSSI is al jarenlang een goed bekende in santini land. Wij hebben ROSSI nu ook toegevoegd aan ons assortiment.

Voordelen ROSSI:

  • blijvend frisgroen hart
  • zeer goed vaasleven
  • jaarrond verkrijgbaar
  • kleurvast
  • leverbaar in diverse kleuren

 

 

rossie logo