Assortiment

Santini's, de nieuwe impuls voor de chrysantenmarkt

De santini is een chrysant die een geheel nieuwe doelgroep aanspreekt. Speels, kleurrijk en vrolijk. Het is een chrysanttype met een opvallende bloeiwijze. De vele kleine bloemetjes geven de Santini een heel apart karakter. Herkenbaar als chrysant en toch vernieuwend. Daarom doet de Santini het niet alleen goed in boeketten, maar is het ook een ideale bloem voor een fraai santinboeket.

Santini's zijn er in tal van kleuren en variëteiten. Richard van Schie teelt er drie: Country, Adora en Ferry.

 

Ook op aanvraag telen

Wel geïnteresseerd in santini's, maar toevallig niet van de variëteiten die we als vaste rassen in het plantschema hebben opgenomen? Dan bestaat ook de mogelijkheid om klantspecifiek te telen. Op aanvraag kan elk ras in het plantschema worden opgenomen. Informeer vrijblijvend naar de voordelen.

 

Uniforme aanvoer door weging per bos

Bij Richard van Schie wordt bos voor bos gewogen tijdens het verpakkingsproces. Daardoor is de optimale uniformiteit van partijen gewaarborgd. Zo kunnen partijen op gewicht worden geveild. Elke hoes is voorzien van een sticker, met ook een versheidscode erop vermeld. De herkomst en versheid van partijen kan daardoor eenvoudig worden vastgesteld.

Ons assortiment:

Country

Voordelen Country:

  • mooie stevige knop
  • geen bloemrui
  • betrouwbaar in teelt
  • jaarrond goed van gewicht
  • jaarrond sterke, groene kleur
20181002_country

Country lime

Sinds dit jaar zit ook County lime in het assortiment. Het broertje van de groene Country. Country lime staat bekend om het mooie contrast en een goed gevulde tak met een mooi gewicht. Specificaties zijn het zelfde als de groene Country.

 

20180806_country lime-1

Mix Pompon gemengd

Unieke santinimix van Kwekerij van Schie! inclusief Santini Country, Country lime, Aurinko, Doria en Doria Pink.

20181002_pompon gemengd

Mix Pompon green gemengd

Groen witte mix met Country, Country Lime en Ferry

 

20180806_pompon green gemengd (2)-1

Doria

Doria is een mooie paarse bloem. Doria heeft het hele jaar door een goed en stevig gewicht. De bloem vult erg mooi in een boeket.

20180806_doria-1

Doria pink

Doria pink is evenals Doria een mooije vullende bloem met een stevige tak. Deze verse van 'Doria' heeft altijd een goed gewicht.

 

20180806_doria pink-1

ROSSI White

ROSSI is al jarenlang een goed bekende in santini land. Wij hebben ROSSI nu ook toegevoegd aan ons assortiment. Wij specialiseren ons op de kleuren geel en wit.

Rossi White g oud

Rossi Sunny

 ROSSI is al jarenlang een bekende in santini land. Wij hebben ROSSI nu ook toegevoegd aan ons assortiment. Wij specialiseren ons op de kleuren geel en wit.

Rossi Sunny

Fenix

Fenix is dit jaar (2019) aan het assortiment van Santinikwekerij van Schie toegevoegd! De felrode linten van deze santini in combinatie met het heldere groene hard, zorgen voor een prachtig contrast. Een bloem met een krachitge uitstraling.

Fenix nieuw 1-1

Maverick Sunny

Maverick Sunny

  • goed vaasleven / lang houdbaar
  • goed takgewicht
  • sterke gele spray met mooi groen hart
  • goed transporteerbaar
maverick sunny